Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni (CD)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Audyt wewnętrzny GHP, GMP, HACCP – poradnik praktyczny
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Audytowanie firm spożywczych – GMP/GHP, HACCP, jakość – wymagania, komentarz, metodyka
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji dostawców
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji odbiorców
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Dokumentacja sanitarna w transporcie środków spożywczych z komentarzem
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (instrukcje, zapisy – mała gastronomia) (z suplementem elektronicznym)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej (instrukcje, zapisy – sklep spożywczy) (z suplementem elektronicznym)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (instrukcje, zapisy – piekarnia) (z suplementem elektronicznym)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
GlobalGAP. Inwentarz żywy. Bydło i owce. Bydło mleczne. Cielęta i młoda wołowina. Drób. Indyki. Trzoda chlewna (z suplementem elektronicznym)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
GlobalGAP. Podstawy, wymagania, wdrażanie i kontrola (z suplementem elektronicznym)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni