Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni (na płycie CD, MS Word)

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 245,00 zł 245.00
Cena netto: 199,19 zł
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 5
Wydawca: ODDK
Kod produktu: 15201

Opis

Agnieszka Budzyńska

Symbol: CDH916
Objętość: 200 str.
Format: A4
Wydanie: 2004
Nośnik: CD
wymagania: CD-ROM, Windows 9x/NT/Me/2000/XP
 
Wersja elektroniczna opracowania książkowego.
Pełna identyfikacja i analiza zagrożeń na każdym etapie procesu produkcyjnego z wyznaczeniem krytycznych punktów kontrolnych CCP oraz środków zapobiegawczych dla trzech produktów: babki drożdżowej, ciastka francuskiego z marmoladą i lodów.
Najtrudniejszy etap opracowania HACCP – do zastosowania w każdej cukierni.
 
 

Zapisz się do Newslettera
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl