Przewozy artykułów żywnościowych. Poradnik

-
zapytaj o produkt
-
poleć znajomemu
-
Zadzwoń i zamów telefonicznie
+48 735 975 932
Opis
Producent: ATUT-BM
Autor: Bogusław Madej
rok wydania: 2022, wydanie drugie
ISBN: 978-83-961-9117-5
ilość stron: 165
format: B5
oprawa: miękka
Opis
Niniejszy podręcznik skierowany jest dla osób uczestniczących w organizacji i realizacji przewozów artykułów żywnościowych, a w szczególności dla:
- załadowców (nadawców, odbiorców, spedytorów),
- przewoźników i kierowców zajmujących się zawodowo przewozem artykułów żywnościowych,
- ośrodków szkoleń prowadzących szkolenia z zakresu przewozów artykułów żywnościowych,
- studentów uczelni o profilu transportowym, spedycyjnym lub logistycznym,
- uczniów szkół średnich o profilu transportowym, spedycyjnym lub logistycznym,
- osób interesujących się transportem drogowym.