Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
- zapytaj o produkt
- poleć znajomemu
-
Zadzwoń i zamów telefonicznie
+48 735 975 932
Opis
W poszczegulnych rozdziałach pokazano zależność między wymaganiami odbiorców gotowych wyrobów a koniecznością otrzymania żywności bezpiecznej i trwałej.
Treści opracowania są zgodne z wymaganiami Krajowych Ram Kwalfikacyjnych ( w zakresie wiedzy, kompetencji i umiejętności ) przewidzianych dla studiów I stopnia - inżynierskich realizowanych na kierunkach : technologia żywności, i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności oraz towaroznastwo lub pokrewnych. Podręcznik może być przydatny także dla pracowników inżynieryjno - technicznych przedsiębiorstw produkujących żywność pochodzenia roślinnego.
ISBN: 9788375835762
Autor: Praca zbiorowa
Oprawa: broszura
Rok wydania: 2014
Format: B-5
Stron: 345