Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w piekarni (CD)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Audytowanie firm spożywczych – GMP/GHP, HACCP, jakość – wymagania, komentarz, metodyka
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Bezpieczeństwo ładunków na samochodach (film na pendrivie)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Bezpieczeństwo pracy w kanałach i przy rampach (film na pendrivie)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Bezpieczeństwo pracy z narzędziami ręcznymi (film na pendrivie)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Bezpieczeństwo robót w pasie drogowym (film na pendrivie)
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 3 dni
Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji dostawców
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji odbiorców
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni